HCB Brand Creations

Household Care & Beauty Products

Over HCB

HCB levert Household Care & Beauty producten aan bedrijven in de Europese retail en het (professional) grootverbruik. We hebben een breed assortiment in huishoudelijke- en persoonlijke verzorgingsproducten. Door een uitgekiende mix van goede kwaliteit, innovatie, efficiënte Europese productie en logistiek, hebben onze producten een meer dan uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Op basis van een jarenlange ervaring, een goede kennis van de markt, een breed assortiment en de constante drang naar kwaliteit en innovatie, weten we als geen ander snel en goed in te spelen op uw wensen en die van de consumenten.

We doen dit o.a. in zowel het Ultra clean touch merk en/of uw eigen merk wat we graag met uw samenstellen. Hierin is nagenoeg elk product in elke gewenste samenstelling mogelijk. We adviseren u graag.

Kortom, als u op zoek bent naar een uitstekende en dynamische leverancier met meer dan 25 jaar ervaring, neem dan gerust contact met ons op. We maken graag een afspraak met u en helpen u graag bij het oplossen van al uw vragen.